banner-verticaal

Over ons

Wij zijn Jari Arts en Jelle Siroo: twee Brabanders met een gedeelde ambitie. Sinds 2016 maken we onze klanten blij met mooie stoffen, eerlijk advies en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dit is ons verhaal. 

Op de markt

De feeling voor stoffen zat er al vroeg in. Angela van der Steen, Jari’s moeder, reisde jarenlang alle stoffenbeurzen en -markten af. Wij, Jari en Jelle, zagen kansen voor een samenwerking. In 2016 richtten we Brabant Textiel op. 

En zo stonden we – net als Angela – op diverse markten in Nederland en Duitsland. Ondertussen werkten we aan een webshop en groeide onze passie voor meubelstoffering met skaileer.

Internationaal groeien

Door de jaren heen verschoof de focus steeds meer naar online, met de webshops Big in Fabric en Skai-leer.nl. Hiermee betraden we ook de internationale markt. Tegelijk bleef onze bedrijfslocatie toegankelijk voor klanten. Om stof te zien en te voelen, met persoonlijk advies door Angela.

2020: Nieuwe locatie

In het voorjaar van 2020 verhuisden we naar een grotere locatie, aan het Meulenveldt in Mill. Met oppervlakte van 900 m² en een grote parkeerplaats hebben we alle ruimte om ons assortiment én bedrijf te laten groeien. Zowel in Nederland als daarbuiten. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over ons? Neem contact met ons op voor een kennismaking. 

Brabant Textiel